Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Твоята храна“ на Street Food & Music Festival 2020 – Варна

26.08.2020 @ 17:00 - 30.08.2020 @ 22:00

Инициативата „Твоята храна“ сме част от вкусната програма на Street Food & Music Festival във Варна!

Не пропускайте кулинарната ни демонстрация на 26 август от 16 часа, когато шеф Йордан Кръстев от „Прегърни готвача“ ще ни покаже: „Здравословни алтернативи на картофения чипс“!

Събитието е организирано от проекта „Твоята храна“, насочен към намаляване разхищението на храна. Проектът се изпълнява от Фондация БИОСЕЛЕНА с финансовата подкрепа на ЕС.

Заповядайте на щанда на #ТвоятаХрана пред Аквариума в Морската градина: ще е интересно, забавно и поучително за малки и големи. Винаги има какво да научите за каузата да не разхищаваме храни. Защо точно на този фестивал?
Защото в домакинствата най-много се разхищава храна, а промяната може да започне от всеки един от нас.

Фестивалът е планирано да се превърне в кулинарна и артистична арена, на която умения ще обменят кулинарни блогъри, професионални и любители готвачи, фенове на вкусната храна. Всичко това ще бъде гарнирано с много кулинарни демонстрации, вкусни дегустации, вълнуващи срещи, акустични концерти и изненади!

Най-добрите стрийт фууд майстори от цялата страна, ще готвят на живо и ще представят уникалните си рецепти на гладните посетители. Освен набиращите популярност авторски сандвичи и бургери, феновете на вкусната храна ще могат да опитат, различни интернационални кухни, а студената бира и и разхлаждащите коктейли ще бъдат естествено допълнение на менюто.

 

Детайли

Начало:
26.08.2020 @ 17:00
Край:
30.08.2020 @ 22:00
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://www.facebook.com/events/1246487759076735/

Организатор

Екипът на проекта „Моята храна“

Място

Варна
Варна, + Google Map